SZEXTELEFON BARBARÁVAL - 06-90-188-091

Cikkek, erotikus történetek

 

előző cikk... Főoldal következő cikk...

Szex a munkahelyen!

Már nagyon vártam arra a pillanatra, mikor kissé megpihenhetek a munkahelyen. Az egész napi hajtás eléggé lemerített. Gondolatban elképzeltem, hogy otthon meleg takaróba burkolózva fogom eltölteni az estém, egy jó filmet megnézve, egy finom forralt bor kíséretében! Fejem hátrahajtva forgószékemben erről ábrándoztam, mikor hirtelen hátam mögé keveredett a nagy semmiből, a kollégám.
Mindig egy olyan férfit képzeltem el magamnak. Magas volt, igazi férfias vonásokkal, zöld szemei mindig megigéztek. Mikor rám nézett, mindig az volt az érzésem, hogy gondolatban meztelenre vetkőztet.
Sokszor elképzeltem, milyen is lenne vele az ágyban. Sugárzott belőle a szexualitás.
Megszeppenve akartam előrehajolni székembe, mikor egy célirányos mozdulattal visszahúzott, és kérte hunyjam be szemem és lazuljak el. Majd a vállamat kezdte masszírozni, éreztem a keze melegét, mely szinte sütötte a vállamat. Mint egy villámcsapásra lettem libabőrös, hiszen erről álmodoztam mindig. Lassan elkezdte csókolgatni a nyakam a fülem tövéig, egészen a tarkómig. Kezei lassan becsusszantak a pólóm alá, megérintve melleimet, szinte már kívántam, hogy a mellbimbóim cirógassa.
Székemmel maga felé fordított, levette rólam a felsőm, és egy szempillantásra éreztem két melleim közt a meleg leheletét. Csipkés melltartómon keresztül éreztem ahogy a mellbimbóm cirógatta, apró harapásokkal hozott izgalomba, míg mellbimbóim már az egeknek álltak.
Szép lassan ettől a ruhadarabtól is megszabadított, én meg hagytam magam sodorni az árral. Pokolian kívántam őt.
Végül már csak egy bugyi volt rajtam, én még mindig a székben ülve. Letérdelve elém, nyelvét lassan végighúzta a bugyim szegélyén, majd elkezdte lehúzni rólam. Puncim már tiszta nedves volt az eddigi izgatástól, és nyomott hagyott a bugyimon. Felállt térdeltéből és végig nézett rajtam. Egy hirtelen mozdulattal bezárta az iroda ajtaját és visszajött hozzám.
Én elalélva vártam a következő fordulatot.
Ölbe kapott, félreseperve eddigi munkám az asztalról, és felültetett rá. Széket eltolva, lábaim a nyakába vette kezdte puncim kényeztetését. Tiszta lucsok voltam már, ízlelgetett, kóstolgatott, éreztem imádja a puncim ízét, és nyelve hegyével a csiklóm izgatta, mitől a mennyekbe éreztem magam.
Már annyira kívántam Őt, azt akartam, hogy bennem legyen, mélyen és keményen. Felülve csókolóztunk, egyre vadabbul harapdálva egymást, mikor egy határozott mozdulattal a lábaimat a dereka köré fogta, felkapott és a falhoz nyomott. Alig bírtam mozdulni, de nem bántam, mert hirtelen őt éreztem magamban. Erős karjaival tartott, nem féltem, hogy lecsúszom, csak mozgott és mozgatott magán.
Egyre gyorsabb volt a tempó, éreztem, hogy az orgazmus hulláma majd elönt. A kéj teljesen ledöntött a lábamról, reszkettem minden porcikámmal a kezei alatt, minden mozdulatával meghosszabbította élvezetem.

Fogalmam sincs mennyi idő telhetett el, míg ugyanabban a ritmusban mozgott, folyamatosan élveztem, és egy utolsó mozdulattal Ő is elélvezett. Éreztem ahogy belém engedi minden nedvét, aztán a fülembe suttogta „finom voltál édes”.

 

előző cikk... Főoldal következő cikk...